1. DAGS FÖR EN BARNVAKT? DETTA SKA DU TÄNKA PÅ!
  Förberedelse och planering är definitivt A och O för alla småbarnsföräldrar, särskilt när man ska lämna över ansvaret till en barnvakt. Men vad ska man egentligen tänka på när det blir dags att lämna över sitt barn till en barnvakt? Vi har sammanställt en liten guide som du kan följa, i samarbete med Babysits, så att barnpassningen går så smidigt som möjligt, för både dig, barnen och barnvakten.
  Läs mer
 2. HUR FÅR DU DIN BABY ATT SOVA BÄTTRE?
  Du som har en bebis hemma är nog smärtsamt medveten om att det inte är en självklarhet att bebisar sover bra på nätterna. Det snarare så att barn i olika faser av sin utveckling sover mer eller mindre oroligt. Så vad kan du då som förälder göra för att få din baby att sova bättre? 
  Läs mer
 3. VAD SKA MAN HA I BB-VÄSKAN?
  Vad man ska ha med sig i den omtalade BB-väskan råder det delade meningar om. Det som kan vara jätteuppskattad av den ena kan vara helt värdelöst för en annan. Vi på Minijoy har sammanställt en lista på sådant som väldigt många tycker är bra att ha med sig.
  Läs mer
 4. BABY BREZZA-DEN PERFEKTA ALLA HJÄRTANS DAG PRESENTEN.
  Brukar du och din partner bråka om vem som ska ta nattpasset när bebisen i hungrig? När man får för lite sömn är det lätt att en sådan sak som att bestämma om vem som ska gå upp och blanda en nappflaska åt det hungriga barnet kan bli en stor diskussion. Läs mer om hur detta lätt kan lösas genom att köpa den bästa alla hjärtans dag presenten!
  Läs mer
 5. VILKEN ÅKPÅSE SKA DU VÄLJA?
  Vad är bra att tänka på när man ska välja en åkpåse till sin bebis? Vi på Minijoy.se hjälper dig att hitta rätt för att göra valet enklare för dig och så att du bäst kan skapa en mysig, lagom varm och torr plats i barnvagnen. 
  Läs mer
 6. VARFÖR BÄRA I BÄRSELE?
  Som gravid bär man på sitt barn i nästan ett helt år. I livmodern är det både varmt och tryggt, och barnet hör hela tiden mammans hjärtslag och andning. Din bebis älskar att höra dina hjärtslag och känna din värme även efter att barnet har fötts. Detta är bara en anledning till att bära i bärsele kan ha en positiv inverkan på dig och din bebis. 
  Läs mer
 7. VARFÖR ÄLSKAR DITT BARN GOSEDJURET?
  Bara gosedjuret eller snutten är med så kommer allting att lösa sig. För många barn är det på detta viset, och gosedjuret ses inte bara som en trygghet utan som en bästa vän med näst intill magiska egenskaper. Men varför är det på detta viset? Läs mer här!
  Läs mer
 8. BABYZEN YOYO+, BARNVAGNEN DU KAN HA I HANDBAGAGET
  Tycker du om att resa, men avskräcks över att resa när du har små barn hemma då det känns som ett stort projekt att få med sig barnvagnen på flyget och alla andra saker man behöver? Då är Babyzen YOYO+ den perfekta barnvagnen för dig. Läs mer om barnvagnens alla smarta funktioner!
  Läs mer
 9. Minijoy Stöttar Bättre Göteborg.
  Vi på Minijoy bryr oss inte bara om dig som kund, utan vi vill även bidra till en mer hållbar och rättvis värld. I år har vi därför valt att stötta insamlingsstiftelsen Bättre Göteborg genom att skänka julmatkassar 
  Läs mer
 10. Bärsjal ger trygga och lugna barn.
  Enligt forskning har det visat sig att det är bra att bära barn nära sig och att det därför finns många positiva aspekter av att bära ett barn i bärsjal när de är små. 
  Läs mer
 11. Minijoys Gravidevent
  Förra lördagen, den 1 december höll vi på Minijoy ett event för gravida i Göteborg. Det passade perfekt med detta såhär i höstmörkret. Vi bjöd på frukost, en mini-kurs i mindfulness, tävling och give-aways. Eventet var en chans för gravida att träffa andra gravida i Göteborgs-området och en möjlighet att stressfritt få smygstarta julmyset.
  Läs mer
 12. För dig som är gravid
  Har du som är gravid problem med att sova? Du är inte ensam. Men vi på minijoy har lösningen.
  Läs mer
$1 Dagar
$2 Timmar
$3 Minuter
$4 Sekunder
x