Baby brezza-den perfekta alla hjärtans dag presenten

Brukar du och din partner bråka om vem som ska ta nattpasset när bebisen är hungrig? När man får för lite sömn är det lätt att en sådan sak som att bestämma vem som ska gå upp och blanda välling/ersättning åt det hungriga barnet kan bli en stor diskussion. Sedan står man där vid mikron och är lite irriterad för att man drog det korta stråt, eller så kanske du är en av dem som somnar stående hållandes i mikrohandtaget. Som småbarnsförälder kan det lätt uppstå konflikter i vardagen och det kan bli att kärleken till din partner kommer i andra hand. 

Nu är det snart alla hjärtans dag. Det är en dag då man ska fira kärleken och relationer, och vårda dessa lite extra. Vad sägs då om en alla hjärtans dag-present detta året som både är en present till ditt barn, till dig själv och till din partner? Ingenting säger kärlek så mycket som en Baby Brezza Formula Pro! Med en Baby Brezza hemma blir nätterna återigen en tid för sömn. Baby Brezza Formula Pro är en helautomatisk ersättning- och vällingsmaskin som genom ett enkelt knapptryck blandar perfekt tempererad och rätt doserad välling/ersättning på bara några sekunder. Du och din partner behöver inte längre spendera tid på att diskutera vem av er som måste gå upp ur sängen för att blanda välling/ersättning; låt Baby Brezzan göra jobbet! Ställ Baby brezzan vid sidan av sängen och med ett enkelt knapptryck får du färdigblandad, 37-gradig välling/ersättning på bara 15 sekunder.

Alla småbarnsföräldrar kan behöva en sådan hjälp i vardagen och maskinen har blivit extremt populär bland influencers och kändisar. Den nyblivna mamman, artisten och programledaren Marie Serneholt är en flitig användare av Baby Brezza till sina tvillingar. ”Vad hade vi gjort utan Baby Brezzan?” säger hon när vi bad om ett uttalande.

Även influencern Josefin Irming har en Baby Brezza hemma och hyllar maskinens funktionalitet. ”Vi gillar att den blandar exakt rätt temperatur så man inte behöver vara orolig att det ska bli för varmt eller kallt”, säger hon. ”Det är även skönt att min sambo kan gå upp på natten så att jag som mamma får vila ibland då det kan vara påfrestande att inte få en hel natts sömn. Den är väldigt enkel och lätt att hantera även på natten när man är väldigt trött”. Andra kundutlåtanden har varit väldigt positiva och vissa har gått så långt som att säga att Baby Brezzan har räddat deras äktenskap.

josefin irming

Gör det där lilla extra för kärleken hemma detta året och köp en Bay Brezza Formula Pro.

 

 


Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.