Babyzen YOYO+, barnvagnen du kan ha i handbagaget

Tycker du om att resa, men avskräcks över att resa när du har små barn hemma då det känns som ett stort projekt att få med sig barnvagnen på flyget och alla andra saker man behöver? Är du kanske orolig för att din barnvagn ska skadas när du har checkat in den på flygplatsen, eller att den ska vara jobbig att packa ihop varje gång du måste göra den mindre? Du kanske har två barn hemma, och en av barnen kommer att bli trött i benen av att gå runt när ni åker iväg på en cityweekend? 

Om du känner igen dig är Babyzen YOYO+ den perfekta barnvagnen för dig. Babyzen YOYO+ har sedan sin lansering blivit globalt hyllad för sin ihopfällning och att barnvagnen får plats på kabinhyllan när du ska flyga eller åka tåg. YOYO+ är ett komplett resesystem för dig som lever ett liv där du tycker om att resa och åka på utflykter med familjen utan att känna att du behöver oroa dig för hur du ska göra med barnvagnen. YOYO+ är kompakt och mäter endast 52 x 44 x 18 cm i hopfällt läge. Du kan även fälla upp vagnen med enhandsfattning, perfekt om du har mycket att bära eller om du håller din bebis i famnen. Suffletten har ett tittfönster som gör att du lätt kan hålla koll på att ditt barn har det bra. Suffletten kan även justeras till tre olika lägen och har ett utdragbart solskydd (UPF +50). När du har fällt ihop vagnen kan du bära den som en väska tack vare den smarta bärremmen. Vagnen vann 2018 Bäst i Test av Råd & Rön.

babyzen barnvagn olika färger 

Vagnen kan användas med liggdelen (som köpes separat) från det att barnet är nyfött och efter sex månader byter du till sittdelen som medföljer med ramen. Du kan då använda vagnen upp i småbarnsåldern. Liggdelen är fällbar och har en tjock vadderad och bekväm sittdyna med 5-punktsbälte. På baksidan av suffletten finns en praktisk förvaringsficka där du får plats med alla dina värdesaker.

liggdel barnvagn babyzen

Nu kan du även köpa till en väska med egen rullande bas, en gamechanger för förvaring utan att din vagn kommer att tippa av den extra tyngden. Med sin kapacitet på 40 liter eller 10 kg är fredagshandlingen inte längre ett problem. Problemet med tippande vagnar med för tungt lastade handtag är ett minne blott. Väskan har till och med blivit nominerad till Årets babyprodukt 2018. Du kan även köpa till en ståbräda till din YOYO+, perfekt för dig som ska ut på äventyr med två barn. Ditt barn kan både stå eller sitta på ståbrädan, och brädan har en maxvikt på 20 kg. 

 


Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.