Du har väl inte glömt bort mors dag 2019?

”Livet började på riktigt när jag blev mamma, det är det överlägset största och finaste som hänt mig” säger Anna Sipinen, influencer och bloggare på Loppi.se 

 

Och visst är det så, att vara mamma är det största äventyret du kan ge dig in på? ”Det är en lärdom varje dag att få vara mamma, nya utmaningar och världens bästa upplevelse” säger Caroline Lindberg, influencer. Du kanske behöver läsa samma saga för dina barn 20 kvällar i rad och du kanske inte har tvättar håret på en vecka eftersom ditt barns hygien går först, men det finns ingenting som är finare än att vara en mamma. Eftersom mammor är det bästa som finns så vill vi passa på att hylla alla er mammor där ute nu när det så passande snart är Mors Dag. Mors dag är en dag som firas för att hedra moderskap, moderband och mödrars inflytande i samhället. Detta är såklart något som borde firas varje dag, men varför inte passa på att njuta lite extra över att få en hel dag till din ära?    

 

Visste du förresten att Mors Dag firas i många länder i världen, dock på olika datum. Fenomenet kommer från USA, och det hela började med att Anna Jarvis i 1908 ville hedra sin avlidna mamma på årsdagen av dennes bortgång. Denna dag blev sedan en nationell högtid. Till Sverige kom Mors Dag först 1919 och har sedan dess alltid firats den sista söndagen i maj. Anledningen till att Mors Dag firas så sent är antagligen för att det finns många fina blommor som har slått ut vid denna tidpunkt som man kan ge till sin mamma, eller till sig själv såklart. Blommor och presenter i all ära, men varför inte fira dig själv denna mors dag med att äta en god frukost och spendera en avslappnad dag med familjen?

 

”Att få vara mamma är den finaste, största och viktigaste uppgiften i livet” säger Josefin Busk, bloggare och influencer. Vi på Minijoy kan inte annat än att hålla med, för att få bli mamma är kanske den finaste presenten av alla. Så hoppas du får en fantastisk Mors Dag och får tillfälle av att njuta ordentligt av att du är mamma och att du är den bästa mamman i världen!

 

en mamma myser med sin bebis

   Kolla in vår OUTLET
   Fri frakt - Ordrar över 499 kr
   Klarna & Swish - Betala nu eller senare
   Minijoy Livstidsgaranti - ingår i priset

Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras