Julklappstips

Julen börjar tidigare och tidigare varje år, men det kan känns som om tiden inte räcker till i alla fall att göra alla inköp och julklappsköp och julpyssel. Vi på Minijoy.se vill hjälpa alla föräldrar att se det magiska med julen. Vi vill att julen ska kännas lika magisk för er som den gjorde när man var liten; förväntan, mys, närhet. 

Därför kommer här en liten lista med julklappstips som du kan klicka hem redan idag och slipper oroa dig för att du måste ut på stan i sista minut när du hellre spenderar tid med ditt barn. 

  • Till din partner : Vinter & Bloom Filt Nordic Leaf Eko är en väldigt mysig prickig dubbelsidig filt stickad i 100% GOTS-certifierad ekologisk ringspunnen bomull. Filten passar perfekt i bebissängen, barnvagnen eller bilbarnstolen. Filten är varm och mysig att ha på kroppen, perfekt i vintertider och får att maxa myset. 

  • Till dig själv: Varför inte slå på stort och köpa alla småbarnsförälders räddare i nöden; den helautomatiska vällingmaskinen Baby Brezza Formula Pro? Med ett lätt knapptryck kommer prefekt tempererad välling utan att den stressade föräldern behöver vänta vid mikron.
 
  • Till det äldre barnet: Vilket barn skulle inte bli glad för Scoot and Rides fina sparkcykel Highwaykick 1? Den kommer i 4 olika färger och har en patenterad säkerhetsplatta som gör att du kan vara säker på att ditt barn inte kommer att tippa över och slå sig när de åker omkring. Passar från och med 1 år ålder upp tills barnet blir 5 år. 
pojke sitter på sparkcykel highwaykick1 minijoy
  • Till din minsting: Snart kommer det bli dags för din lilla ängel att lära sig att äta själv. Så varför inte passa på att köpa ett fint set som den lille kan ha när det blir dags? I Babymoovs matset ingår en tallrik, en skål, en mugg och tre bestick. Tallriken, skålen och muggen är tillverkade med halkskydd undertill så att det ska vara stabilt och lätt för ditt barn att äta och dricka. Du kan dessutom diska alla delar i diskmaskin.

Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.