Minijoys Gravidevent

Förra lördagen, den 1 december höll vi på Minijoy ett event för gravida i Göteborg. Det passade perfekt med detta såhär i höstmörkret. Vi bjöd på frukost, en mini-kurs i mindfulness, tävling och give-aways. Eventet var en chans för gravida att träffa andra gravida i Göteborgs-området och en möjlighet att stressfritt få smygstarta julmyset.

Dagen började med att deltagarna anlände klockan 9.30 till frukost och mingel. Frukosten bestod av smörgåsar med ost och grönsaker, chia-pudding med bär, kaffe och te och Kombucha. Kombuchan kom från företaget Better you, som satsar på att skapa produkter som tar till vara på naturens egen näring och inte använder några konstgjorda tillsatser. Efter att vi på Minioy hälsat alla välkomna bjöds alla att sitta ner i konferensrummet och delta i utbildningen. 

Barnmorskan Elisabeth Frisk berättade om vad som händer under förlossningen och hur man kan använda sig av mindfulness under födseln. Hon pratade även om tiden efter förlossningen och vad man kan förvänta sig. Deltagarna fick göra lite olika övningar i mindfulness och andning för att alla, när den stora dagen kommer, ska kunna känna sig trygga i att de kan den rätta tekniken. Efteråt fanns det också en möjlighet att prata med Elisabeth och ställa frågor till henne. 

I pausen bjöds självklart på fika; nybakade lussekatter och pepparkakor samt på så mycket kaffe och te som alla orkade dricka. Under tiden som alla fikade hölls det en liten tävling, en frågesport om graviditeten och bebisar. Vinnaren gick stolt hem med en leklåda från danska märket Teebee Box, en skötväska och en snacksbehållare från Babymoov. Deltagaren som kom på andra plats fick även hon en Teebee Box och tredjeplatsen belönades med en snacksbehållare från Babymoov. 

Vid eventets slut gick alla deltagare hem glada och nöjda och med nya vänner samt med en goodiebag med lyxiga produkter av ett värde på över 1300 kronor samt en massa rabatterbjudanden. Vi på Minijoy vill tacka alla som kom på eventet och våra fantastiska sponsorer för deras generösa bidrag till våra goodiebags.

Påsarna innehöll allt möjligt smått och gott som en blivande mamma kan tänkas behöva och vilja ha. I påsen låg två klämmisar från det ekologiska barnmatsmärket Alex & Phil, en ekologisk kroppsolja och sockerskrubb från svenska Rapsodine, ett litet kit med schampo, kroppskräm och badskum för barn från färgglada Monkids samt en skojig bok om deras glada apor, mjukgörande baby cream från exklusiva Maria Åkerbergs nya babysortiment, ekologisk babyolja från Klockargården, kompresser och kräm för ömma bröstvårtor från Multi-mam samt ett lyxigt massage- och doftljus från Klinta Candles. Goodiebagen innehöll även en poster och ett vykort från barnrumsvänliga Kort och Gott, ekologisk babyolja från Weleda, ett fint set med två nappar från Herobility, och en praktisk och söt napphållare från The Buppa Brand. Sedan fanns det olika typer av rabatter med i påsen så som rabatt på Otto´s ekologiska välling och självklart 15% rabatt hos Minijoy.se! Vi på Minijoy valde att höra av oss till sponsorer som satsar på vardagslyx för mammor och barn och som har ett ekologiskt utbud då vi på Minijoy inte bara vill erbjuda livstidsgaranti på alla våra produkter, utan även vill satsa på en garanterad livskvalitet för alla som lever på denna jord, båda nutida generationer och framtidens generationer. 

Tack igen till alla som deltog på Minijoys Gravidevent och till Elisabeth som kom och lärde oss om mindfulness och förlossningen. Det var verkligen en superhärlig förmiddag av mingel, mys, lyx och inspiration! 


Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.