Sätt det roliga i det funktionella

B.box är ett australiensiskt varumärke som har satsat på att skapa roliga, praktiska och funktionella vardagsprodukter för barn. Varumärkets mål är att göra föräldrars liv bekvämare, på ett roligt och innovativt sätt, och mottot är att "sätta det roliga i det funktionella".Märket grundades 2007 av Monique Filer och Dannielle Michaels.

Under en flygresa till Nya Zeeland insåg Dannielle att det inte var särskilt lätt att byta blöja på sin nyfödda bebis med de resurser hon hade till hands. Ur denna erfarenhet föddes idén av en bekväm, allt-i-1 skötväska/blöjförvaring. Den innovativa Diaper Wallet med plats för våtservetter, ett ombyte till barnet, 2 blöjor samt en tillhörande skötdyna, blev resultatet och B.box var skapat. Sen dess har Monique och Dannielles resa fortsatt med nya, praktiska produkter och märket har vunnit många olika priser för sina olika produkter.

Vi på Minijoy älskar speciellt B.box smarta Sippy Cup; en sippmugg med en liten tyngd på sugröret. Tyngden gör att sugröret alltid följer med vätskan så att barnet kan dricka ur alla vinklar (även liggandes) och samtidigt slipper suga i sig en massa luft. Även B.box supersmarta nappflaska med pulverbehållare är en favorit hos oss. Denna flaska är perfekt för föräldrar som är ute på språng, eller på resan, då du snabbt vill få fram en flaska till ditt barn. Pulver fylls på innan du lämnar hemmet i behållaren och sedan när barnets hunger gör sig påmind är det bara att fylla på flaskan med vatten, trycka ut pulvret och skaka. 

Mamma matar bebis med Nappflaska med pulverbehållare


Skriv en kommentar

Vänligen notera att kommentarer måste bli godkända innan de publiceras

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.