Axkid - Babyskydd & Bilstolar

Skydda dem du älskar med Axkid säkra bilstolar och babyskydd. Med rötter och DNA i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg.

Till hela Axkid sortimentet

Axkid Minikid 0-25 Kg

Bakåtvänd bilbarnstol. Axkid har utvecklat en av de bilbarnstolarna på marknaden som ditt barn kan sitta bakåtvänt allra längst i. En bilbarnstol som växer tillsammans med ditt barn, passar från 0 - 7 år

köp minikid

Axkid Modukid Infant

Ackord Modukid Infant är ett av de lättaste i-Size-babyskydden på marknaden och är dessutom kompatibel med 90% av alla barnvagnar. Godkänd för nyfödda barn, 40–75 cm och upp till 13 kg. 

köp modukid infant

Axkid Modukid Seat 61 - 105 cm

Modukid seat är den enda i-Size-bilbarnstolen i världen som har den unika funktionen där nackstöd och internselen anpassas automatiskt efter barnets längd och storlek. Detta säkerställer säkerheten när ditt barn växer.

köp modukid seat

Axkid Babyfix 0 - 13 kg

Babyskyddet Axkid Babyfix ger maximal säkerhet och trygghet för det nyfödda barnet under de första månaderna i livet. Att det också är ett av marknadens lättaste babyskydd med en vikt på 3,5 kg gör inte saken sämre.

köp babyfix

Axkid Bigkid Barnstol 15 - 36 kg

Axkid Bigkid är en framåtvänd bältesstol med hög rygg som säkerställer att ditt barn sitter säkert i bilen när en bakåtvänd bilbarnstol inte längre är ett alternativ. Axkid Bigkid är godkänd från 15 till 36 kg och är ett perfekt val för det äldre barnet.

köp bigkid

Axkid Mate Bälteskuddar 15 - 36 kg

När barnen börjar bli stora och bältesstolen inte längre räcker till, är det dags för den avslutande bälteskudden. Gör att bilens trepunktsbälte får rätt placering på ditt barns kropp vilket är avgörande för säkerheten. Axkid Mate är godkänd för 15-36 kg enligt ECE R44/04

köp mate

AXKID TILLBEHÖR

Visa alla
Tillfälligt slut
Produktbild på en Axkid Bilspegel   med livstidsgaranti från Minijoy
Axkid Bilspegel
199 kr

ALLT FRÅN AXKID

Visa alla

Vilken bilbarnstol ska jag välja till mitt barn?

Läs Axkids suveräna guide på Axkid.com.

Till Guiden