Livstidsgaranti

Here you go!

Vad innebär detta för dig?

 

Minijoy ❤ Dig

Vi är stolta över att ha flera hundra positiva kundomdömen på Prisjakt.se och Pricerunner.se

"... tidigare positiva köpupplevelse tillsammans med betryggande stämplar som tex. Klarna och köpgaranti gjorde att jag kände mig trygg att beställa från Minijoy."

Kundomdöme från Prisjakt

"Lätt att hitta på hemsidan, smidigt att beställa och betala. Känns tryggt med livdtidsgaranti."

Kundomdöme från Prisjakt

Det finstilta ⬇

    Vår livstidsgaranti omfattar alla material- och konstruktionsfel på samtliga* produkter som säljs via www.minijoy.se. När du handlar på minijoy.se får du automatiskt livstidsgaranti på alla produkter (med undantag för förbrukningsvaror).

    Man behöver inte efterregistrera sina produkter för att få ta del av livstidsgarantin, utan den gäller per automatik från inköpsdagen och framåt.  Livstidsgarantin gäller endast för privatpersoner (ej för företag) och är personlig. Livstidsgarantin kan inte överföras vid andrahandsförsäljning.

    Köpebevis ska vara tillgängligt och kunna uppvisas. Livstidsgarantin fungerar som en förlängd produktgaranti och träder i kraft när den vanliga garantin slutat gälla. Livstidsgarantin gäller tillsvidare och täcker fabrikationsfel. Livstidsgarantin upphör att gälla om produkten blir defekt av andra skäl än fabrikationsfel. 


*livstidsgaranti är inte applicerbart på förbrukningsvaror, batterier, lampor och andra varor som klassas som förbrukningsvaror med 6 månaders garanti enligt lag.